Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie? WHAFF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Co myślicie o apce na androida WHAFF ??

Jest to fake czy rzeczywiście można zarobić prawdziwa kasę? :)

Są jakieś sposoby aby zdobyć szybko tam kasę bo z tego co patrzyłem to za pobranie i uruchomienie gry to do 0.05$ to max :)

Od ilu dolców można wypłacić na paypal?:)

Opublikowano

Musisz mieć dużo czasu, w przeciwnym wypadku nie oplaca się to w ogóle pobierać.

Bardzo mało kasy z tego się zarabia.

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca, dostałem już nie jedną wypłate, ( 3 dokładnie xD ). Wypłaty zwykle w tydzień przychodza, ale zarabiaanie jest monotonne.

. .

Opublikowano

W 2 dni zarobiłem 3$ dzięki mojemu vpn, który przez 15 dni jest darmowy ale zawsze możesz zaprosić 6 osób i dostaniesz kolejne 15 :p(jak chcesz mogę podać na pw) Niestety dalej nie mogę znaleźć ofert ani w polsce ani za granicą(tych na mój telefon) :/ ponieważ najczęściej biorę te ze strony głównej bo na trialpay itd. czasem nie zalicza mi ofert. Ale pozatym aplikacja godna uwagi. Jest jeszcze podobna do whaff aplikacja Tapporo niestety nie miałem z nią dużej styczności.

Opublikowano

No to zaraz sprawdzimy czy dziala :)

A żeby zaprosić tych znajomych to gdzie znalesc ten kod?

I ile za zaproszenie znajomego czy na jakiej to zasadzie?

A to idzie tylko na kazdy inne konto z facebooka czy na urzadzenie android?

Opublikowano

A skad ten kod zaproszeniowy wziac?

Probowalem miec lepsze ofert i odpalilem vpn ale nie chcial mi sie polaczyc. Wie moze ktos czemu? Mam whaff na tablecie i z neta korzystam przez wifi.

Opublikowano

W tym vpn co podales to mam czekac na jakies info? Bo pokazalo mi sie waiting i zniklo i dalej nic... czekac czy jak?:-)

Opublikowano

@ref

@topic

Mam tablet z androidem 4.1 ...

Czytałem gdzieś że podobno żaden vpn na 4+ androida nie działa..

Jest jakiś sposób na szybkie zarabianie na whaff?

Opublikowano

Flurry rób. W 5h 5$

Mam 1 reklame czy cos w flurry i musze sciagnac i uruchomic jakas apke ale ta apka nie dziala na moim urzadzeniu. Mam to od wczoraj i mi to nie zniklo ani nic nie przybylo to niby jak w 5 h 5$ :-)

Opublikowano

ja tego użyłem do 1 wypłaty, oczywiscie legit, troche trzeba poczekać na kasę, ponolajfic na telefonie, sciagnac VPN, bawic się, zawalać telefon tymi apkami, jeszcze wirusa jakiegos zlapac... pare dni kilkugodzinnej charówki dla 5$ (minimalna kwota wypłaty)~15 zł? to za nic nie robienie mozna na tyle dni kieszonkowego dostac ;p ludzie sie na darmową kasą rzucaja....

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

ale niby jak 5$ w 5h i w wolnym czasie sobie posiedziec i troche kaski sie ma :)

chodz bardziej korzystnie zarabiac na ppa :)

Opublikowano

W oneclickvpn daj na random - przekieruje cie na germany.

Oglądaj ciągle jedną reklame. 30 sek - reklama. 1 minuta - 0.02$ 5 minut - 0.1$ 50minut - 1$

image.png 

Opublikowano

W oneclickvpn daj na random - przekieruje cie na germany.

Oglądaj ciągle jedną reklame. 30 sek - reklama. 1 minuta - 0.02$ 5 minut - 0.1$ 50minut - 1$

Jak może i zauważyłeś to pisałem ci w aru tematach że oneclickvpn i inne vpny mi nie działaja...

Nie wiem jaka to przyczyna. Jeśli wie ktoś jak to rozwiązać niech mi powie...

Może to sprawa routera co to blokuje?

Opublikowano

Jak może i zauważyłeś to pisałem ci w aru tematach że oneclickvpn i inne vpny mi nie działaja...

Nie wiem jaka to przyczyna. Jeśli wie ktoś jak to rozwiązać niech mi powie...

Może to sprawa routera co to blokuje?

ja się poczułem jak prawdziwy hacker kiedy sobie na lajcie na WiFi zmieniałem ;p na SGS III używałem HideMan VPN z android market i leciałem po sieci WiFi... kolego Covver, nie probowalem jeszcze OneClickVPN ale jakim cudem mogles tyle razy obejrzec jedna reklame? no i po 5h ogladania jednej reklamy dla 5$ musi byc niezły mindfuck, przydałby sie HACKIER co by bota zrobil do tego :P

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...